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INTESTINO PERMEABLE? LEAKY GUT? FOOD MEDICINE

  • Foto del escritor: Juan Carlos Salceda
    Juan Carlos Salceda
  • 27 jul 2021
  • 1 Min. de lectura

UN PATRON DIETETICO RICO EN POLIFENOLES MEJORA LA PERMEABILIDAD INTESTINAL EN PERSONAS MAYORES, AUMENTO LAS BACTERIAS FERMENTADORAS DE FIBRA Y PRODUCTORAS DE BUTIRATO MEJORANDO LA PERMEABILIDAD INTESTINAL. ABRIENDO LA POSIBILIDAD PARA FUTURAS INTERVENCIONES EN LA DIETA QUE PERMITAN REDUCIR INFLAMACION Y MEJORAR LA FUNCION INTESTINAL. Clin Nutr 2021 May;40 (5)

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SPECIFIC FOOD BIOACTIVES SUCH AS POLYPHENOLS IN DIET CAN REDUCE INTESTINAL PERMEABILITY IN OLDER PEOPLE. IN ADDITION, A POLYPHENOL RICH DIET INCREASE FIBRE-FERMENTING AND BUTYRATE-PRODUCING BACTERIA. THESE FINDINGS MAY REPRESENT AN INITIAL BREAKTHROUGH FOR FURTHER INTERVENTION STUDIES FOR THE MANAGEMENT OF INFLAMMATION AND GUT FUNCTION. Clin Nutr 2021 May;40 (5)

SEE PICTURE TO KNOW A DIET RICH IN POLYHENOLS

 
 
 

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